Secretariaat : Stadswal 20d / 6851 CV Huissen / Tel. 026 325 62 97 / E-mail info@rijnstedeband.nl
Dit was het logo van Taptoe Huissen 2007.

Taptoe Huissen werd het feest zoals we het hadden bedacht!
Klokslag acht uur betrad de Rijnstedeband het taptoeterrein om met de openingsfanfare 'Olympic spirit' het startsein te geven voor de derde Taptoe Huissen. Na het openingswoord door burgemeester de Vries mocht EVC uit Enschede het spits afbijten met de premiere van hun themashow. De muzikanten waren uitgedost met Afrokapsel en fel gekleurde blousons en brachten de jaren '80 weer tot leven met discomuziek. Het mag gezegd, zij wisten direct de toon te zetten die werd beoogd met de taptoe. Een feest moest het worden en dát werd het.
Na EVC was het de beurt aan Red&Black uit Giesbeek. Met hun fraaie show met daarin het prachtige Highland Cathedral en het gezellige Bleu Berry Hill wist het korps het publiek te boeien.
Daarna de Deurdweilers uit Angeren. Bijzonder, een dweilorkest tijdens een taptoe. Maar de organisatie wilde dat het publiek een feestelijke avond zou beleven en de slogan 'het is pas een feest als de Deurdweilers zijn geweest' werd volledig waargemaakt. Ooit meegemaakt dat tijdens een taptoe een 'wave' is gemaakt? Mogelijk beleefde Taptoe Huissen hierin haar primeur!
Daarna het optreden van ons eigen korps. Vertrouwd om voor eigen publiek om het Raadhuisplein de show opnieuw te laten zien.
Irene uit Ede wist de aanwezigen te tracteren op een wervelende show. Hoog tempo, flitsend en spectaculair.
De avond werd afgesloten met de galashow van EVC. Wat is het toch een prachtig korps! Mooi voor wat betreft haar uitstraling en de mooie bezetting. Ook hier was het een feest van herkenning met onder andere 'Waterloo' van Abba.

De derde taptoe Huissen werd het feest wat we van tevoren hadden bedacht. Het was een tóp avond!

Geweldig Bevrijdingsconcert op 5 mei.
Klokslag 20.00 uur begon het concert in de Huissense stads Parochie Kerk, waarbij de Rijnstedeband het spits mocht afbijten. Er stonden een aantal stevige marsen op het repertoire en dat is kenmerkend voor de sound van ons korps. Zo kon het publiek onder andere luisteren naar 'Oxford', Kenilworth' en 'The giggling buglers'.
Hierna was het de beurt aan gospelkoor Promises om hun swingende gospels te laten horen.
Voor de pauze speelde het korps 'The day you sang this song' met hierbij de werkelijk prachtige zang van Theo Lustig, de dirigent van het koor.
Na de pauze bestond het programma voor ons uit swingende, herkenbare muziek. Het publiek was bijzonder enthousiast bij het horen van werken als: 'Moonlight Swing', het cabareteske 'Theme from the Muppetshow', 'Quando Quando' en last but not least de 'Cheerio Collection' waarbij vele herkenbare melodieën uit de bevrijdingstijd de revue passeerden. Het bevrijdingsconcert was voor zowel het publiek, de zangers als ook de muzikanten een écht feest!

Geslaagd Nieuwjaarsfeest op 6 januari!
Tijdens een reuze gezellig Nieuwjaarsfeest hebben de muzikanten lekker kunnen swingen op disco muziek uit vervlogen tijden maar ook de hedendaagse popmuziek kwam voorbij. Neem daarbij nog wat oud Hollandse hits en de avond kan niet meer stuk!
Op de fotopagina een impressie van het feest.

Stichting Promotie Rijnstedeband
Stichting Promotie Rijnstedeband is een zogenaamde 'provider' voor de drumfanfare. Zij organiseert in 2006 Taptoe Huissen en promoot hierdoor het korps.
De het stichtingsbestuur komt regelmatig bijeen om hun plannen en de vordering daarvan te bespreken.